Sretniji od boga: Kako preuzeti kontrolu nad svojim životom i biti sreÄniji od Boga
Sretniji od boga je knjiga koju je napisao Neale Donald Walsch, autor svjetski poznate serije Razgovori s Bogom. U ovoj knjizi, Walsch otkriva kako možemo pretvoriti obiÄan život u izuzetno iskustvo, koristeÄi se Velikim životnim
principima i Procesom liÄne kreacije. Ove dvije moÄne tehnike nam omoguÄavaju da stvorimo stvarnost koju želimo, bez ograniÄenja i straha.
sretniji od boga pdf download
Download
https://t.co/GYOv0D2EeB
Walsch nas uÄi kako da se oslobodimo negativnih misli i emocija, kako da se povežemo sa svojom pravom prirodom i Božanskom suÅ¡tinom, kako da ostvarimo svoje ciljeve i snove, kako da pomognemo celom svetu i kako da uživamo u svakom trenutku
života. On nam pokazuje da smo mi sretniji od Boga, jer imamo potpunu slobodu izbora i moguÄnost da iskusimo sve Å¡to postoji.
Sretniji od boga je knjiga koja Äe vas inspirisati, motivisati i transformisati. Ona Äe vam pomoÄi da otkrijete svoj puni potencijal i da živite sreÄno, ispunjeno i smisleno. Ako ste spremni da preuzmete kontrolu nad svojim životom i da
budete sretniji od Boga, onda je ova knjiga za vas.
Ako želite da proÄitate ovu knjigu u PDF formatu, možete je preuzeti sa nekog od sledeÄih linkova:
[^1^] Sretniji od boga pdf - · PDF fileOd objavljivanja nevjerojatne serije svjetskih bestselera Razgovori s Bogom viÅ¡e ... Armstrong Povijest Boga.pdf, ... 2. Sve to zapoÄinje s Äinom - DOKUMEN.TIPS
[^2^] SREÄNIJI OD BOGA Nil Donald VolÅ¡ Biblioteka BUÄENJE
[^3^] Sretniji Od Boga Pdf !!LINK!! Download
U knjizi Sretniji od boga, Walsch nam objaÅ¡njava da je Bog izvor svega Å¡to postoji i da je sve Å¡to postoji deo Boga. Mi smo, dakle, deo Boga i imamo istu moÄ i sposobnost da kreiramo svoju stvarnost. MeÄutim, mi smo zaboravili ko smo i Å¡
ta možemo, jer smo se odvojili od Boga i usvojili lažna uverenja o sebi i svetu. Zbog toga smo se zaglavili u iluziji patnje, straha i ograniÄenja.
Da bismo se oslobodili te iluzije i vratili se svojoj istinskoj prirodi, Walsch nam predlaže da primenimo Velike životne principe i Proces liÄne kreacije. Veliki životni principi su univerzalni zakoni koji upravljaju naÅ¡im iskustvima i
koji nam pomažu da razumemo kako funkcioniše život. Oni su:
Sve je Jedno.
Sve je Božansko.
Sve je sada.
Sve je savršeno.
Sve je promenljivo.
Sve je cikliÄno.
Sve je relativno.
Sve je zarazno.
Sve je privlaÄno.
Proces liÄne kreacije je metod koji nam omoguÄava da svesno biramo svoje misli, reÄi i dela i tako kreiramo svoju stvarnost. On se sastoji od tri koraka:
OdluÄite Å¡ta želite.
OseÄajte se kao da to veÄ imate.
Delujte u skladu sa tim oseÄanjem.
Kada primenimo ove principe i korake u svom životu, mi postajemo svesni svoje moÄi i sposobnosti da stvorimo sve Å¡to želimo. Mi postajemo sretniji od Boga, jer imamo priliku da iskusimo sve Å¡to Bog može da zamisli. Mi postajemo kreatori
svoje sudbine i uživaoci svoje avanture.
35727fac0c
--- SoupGate-Win32 v1.05
* Origin: fsxNet Usenet Gateway (21:1/5)