• Sretniji Od Boga Pdf Download

From Kristy Ede@21:1/5 to All on Sun Nov 26 04:30:05 2023
    Sretniji od boga: Kako preuzeti kontrolu nad svojim životom i biti srećniji od Boga
    Sretniji od boga je knjiga koju je napisao Neale Donald Walsch, autor svjetski poznate serije Razgovori s Bogom. U ovoj knjizi, Walsch otkriva kako možemo pretvoriti običan život u izuzetno iskustvo, koristeći se Velikim životnim
    principima i Procesom lične kreacije. Ove dvije moćne tehnike nam omogućavaju da stvorimo stvarnost koju želimo, bez ograničenja i straha.

sretniji od boga pdf download
    Download https://t.co/GYOv0D2EeB

Walsch nas uči kako da se oslobodimo negativnih misli i emocija, kako da se povežemo sa svojom pravom prirodom i Božanskom suštinom, kako da ostvarimo svoje ciljeve i snove, kako da pomognemo celom svetu i kako da uživamo u svakom trenutku
    života. On nam pokazuje da smo mi sretniji od Boga, jer imamo potpunu slobodu izbora i mogućnost da iskusimo sve što postoji.

Sretniji od boga je knjiga koja će vas inspirisati, motivisati i transformisati. Ona će vam pomoći da otkrijete svoj puni potencijal i da živite srećno, ispunjeno i smisleno. Ako ste spremni da preuzmete kontrolu nad svojim životom i da
    budete sretniji od Boga, onda je ova knjiga za vas.

Ako želite da pročitate ovu knjigu u PDF formatu, možete je preuzeti sa nekog od sledećih linkova:

[^1^] Sretniji od boga pdf - · PDF fileOd objavljivanja nevjerojatne serije svjetskih bestselera Razgovori s Bogom viÅ¡e ... Armstrong Povijest Boga.pdf, ... 2. Sve to započinje s činom - DOKUMEN.TIPS
    [^2^] SREĆNIJI OD BOGA Nil Donald Volš Biblioteka BUĐENJE
    [^3^] Sretniji Od Boga Pdf !!LINK!! Download

U knjizi Sretniji od boga, Walsch nam objašnjava da je Bog izvor svega što postoji i da je sve što postoji deo Boga. Mi smo, dakle, deo Boga i imamo istu moć i sposobnost da kreiramo svoju stvarnost. Međutim, mi smo zaboravili ko smo i š
    ta možemo, jer smo se odvojili od Boga i usvojili lažna uverenja o sebi i svetu. Zbog toga smo se zaglavili u iluziji patnje, straha i ograničenja.

Da bismo se oslobodili te iluzije i vratili se svojoj istinskoj prirodi, Walsch nam predlaže da primenimo Velike životne principe i Proces lične kreacije. Veliki životni principi su univerzalni zakoni koji upravljaju našim iskustvima i
    koji nam pomažu da razumemo kako funkcioniše život. Oni su:

Sve je Jedno.
    Sve je Božansko.
    Sve je sada.
    Sve je savršeno.
    Sve je promenljivo.
    Sve je ciklično.
    Sve je relativno.
    Sve je zarazno.
    Sve je privlačno.

Proces lične kreacije je metod koji nam omogućava da svesno biramo svoje misli, reči i dela i tako kreiramo svoju stvarnost. On se sastoji od tri koraka:

Odlučite šta želite.
    Osećajte se kao da to već imate.
    Delujte u skladu sa tim osećanjem.

Kada primenimo ove principe i korake u svom životu, mi postajemo svesni svoje moći i sposobnosti da stvorimo sve što želimo. Mi postajemo sretniji od Boga, jer imamo priliku da iskusimo sve što Bog može da zamisli. Mi postajemo kreatori
    svoje sudbine i uživaoci svoje avanture.
    35727fac0c

--- SoupGate-Win32 v1.05
    * Origin: fsxNet Usenet Gateway (21:1/5)