• =?utf-8?Q?Per:_Varrosen_eshtrat?= =?utf-8?Q?_e_vog=C3=ABlushes_gjasht?=

  From y.m@gmx.com@21:1/5 to All on Thu Dec 28 13:22:00 2017
  XPost: shqip.politike, alt.shqip

  Me 28 Dhjetor 2017, Baca disqus_6tCX8njl4w@disqus.com shkroi:


  E mor bashkombas te mi, ne shkelim gjakun e viktimave tona te derdhun per ket tok, per ket vend dhe
  haky i tyne na ka nxan..ky shtet ka mu ba ateher kur ne do ti tregojm botes se jem dikushi, qe e mbrojm
  tonen e jemi t gatshem te vdesim per tonen..me sahanlipirsa e servila kurr skem me kan dikushi,bota na
  njeh per te till per fat te keq, na jemi te till akoma.

  Ky shtet nuk bâhet kurrë!


  Familja Qelaj shtatëmbëdhjetë vjet pas përfundimit të luftës ka
  varrosur eshtrat e vogëlushes së tyre, Dafinës, e cila ishte vrarë nga forcat serbe në mars të vitit 1999.

  Në varrezat e dëshmorëve në Izbicë janë varrosur eshtrat e vogëlushes Dafina Qelaj.


  Ajo ishte goditur në kokë nga forcat paramilitare serbe teksa ishte në gjirin e nënës së saj, dhe nga plaga e marrë ka ndërruar jetë një ditë më pas.

  --- SoupGate-Win32 v1.05
  * Origin: fsxNet Usenet Gateway (21:1/5)