• Zeka: Thaçi, Haxhiu dhe tre politikanë përgatiten skenarin për shfuqizi

  From y.m@gmx.com@21:1/5 to All on Wed Dec 27 19:36:00 2017
  XPost: shqip.politike, alt.shqip

  Deputeti nga radhët e Nisma për Kosovën, Milaim Zeka ka thënë se katër politikanë në mesin e tyre edhe presidenti Thaçi dhe Baton Haxhiu,
  kanë qenë në dijeni për skenarin e Gjykatës Speciale.

  Zeka përmes një postimi në Facebook, ka shkruar se këta kishin dy javë
  që kishin përgatitur skenarin për shfuqizimin e Ligjit për Gjykatën Speciale.

  Kater politikan dhe Baton Haxhiu e kane ditur skenarin per Specialen

  Tre politikan, plus presidenti, kishin dy jave qe kishin pergaditur
  skenarin per shfuqizimin e Gjykates Speciale. Fatmir Limaj ishte
  mbajtur large ketij skenari, dhe totalisht i painformuar. Ne vend te
  Limajt, pjese e ketije grupi ishte publicisti, Baton Haxhiu.
  Mbas arritjes te informacionit tek lideri i Nismes, Fatmir Limaj
  kishte pyetur nese “amerikanet” dhe Brukseli ishin te informuar per
  kete?! Sikur nen hunde, dikush i kishte thene se po.

  Perjashto politikanet, kam vetem nje pyetje: Si publicist, gazetar dhe sherbetor i qytetareve, a ka pasur obligim Baton Haxhiu qe ta
  njoftonte opinionin per nje tentative te tille?!!!

  --- SoupGate-Win32 v1.05
  * Origin: fsxNet Usenet Gateway (21:1/5)