• Ymeri: Gjyqësori i kapur nga klani “Pronto” vazhdoi padrejtësinë ndaj A

  From y.m@gmx.com@21:1/5 to All on Wed Dec 27 18:16:00 2017
  XPost: shqip.politike, alt.shqip, free.shqip.politike
  XPost: free.shqip.kosova

  Ymeri reagon ndaj vazhdimit të paraburgimit për Kurtin dhe
  Kadaj-Bujupin Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Visar Ymeri ka reaguar
  ndaj vazhdimit të paraburgimit për dy anëtarët e këtij subjekti, Albin Kurtit dhe Donika Kadaj-Bujupi. Sipas Ymerit, gjyqësori i klanit
  “Pronto” po vazhdon padrejtësinë ndaj Kurtit dhe Kadaj-Bujupit. “Gjyqësori i kapur nga klani “Pronto” vazhdoi padrejtësinë ndaj Albinit dhe Donikës. Vegla e Kadri Veselit, Beqir Kalludra, vazhdoi
  edhe 30 ditë paraburgimin për deputetët tanë. Ky gjyqtar i kapur e pa kredibilitet është shndërruar në argatin kryesor të pushtetit për të përndjekur aktivistët dhe deputetët e Lëvizjes VETËVENDOSJE!. Kurse, përndjekja e persekutimi ndaj Albinit e Donikës, ndaj Albulenës e
  Fatonit, duhet të marrë fund. Sikurse Adea, Atdheu, Egzoni e Frashëri
  duhet të lirohen”, ka shkruar Ymeri në Facebook.

  --- SoupGate-Win32 v1.05
  * Origin: fsxNet Usenet Gateway (21:1/5)