• Missing cursor in posting

    From Caphood@21:1/112 to All on Tue Mar 7 13:47:00 2017
    Sometimes when im posting a message in Mystic the cursor goes missing
    and it sucks. WTF is up with that?

    ߱߰ {tHE.pIRATE.kING}
    ߲ܰ HOIST THE COLOURS
    NEVER SHALL WE DIE.

    --- Mystic BBS v1.12 A31 (Windows)
    * Origin: ACiD Telnet HQ / blackflag.acid.org (21:1/112)
  • From Avon@21:1/101 to Caphood on Wed Mar 8 12:30:00 2017
    On 03/07/17, Caphood pondered and said...

    Sometimes when im posting a message in Mystic the cursor goes missing
    and it sucks. WTF is up with that?

    Not sure, is it a big message that your posting when it happens?

    It sounds cryptic.

    --- Mystic BBS v1.12 A31 (Windows)
    * Origin: Agency BBS | telnet://agency.bbs.geek.nz (21:1/101)
  • From Caphood@21:1/112 to Avon on Tue Mar 7 22:57:00 2017
    Sometimes when im posting a message in Mystic the cursor goes missing and it sucks. WTF is up with that?
    Not sure, is it a big message that your posting when it happens?
    It sounds cryptic.

    Just happens randomly in replys - size of message doesnt matter
    Right now i see the cursor so its ok this time. I have no idea
    what would cause that.

    ߱߰ {tHE.pIRATE.kING}
    ߲ܰ HOIST THE COLOURS
    NEVER SHALL WE DIE.

    --- Mystic BBS v1.12 A31 (Windows)
    * Origin: ACiD Telnet HQ / blackflag.acid.org (21:1/112)
  • From Avon@21:1/101 to Caphood on Wed Mar 8 21:14:00 2017
    On 03/07/17, Caphood pondered and said...

    It sounds cryptic.

    Just happens randomly in replys - size of message doesnt matter
    Right now i see the cursor so its ok this time. I have no idea
    what would cause that.

    I'm going to reply to this over in FSX_MYS Cap :)

    --- Mystic BBS v1.12 A31 (Windows)
    * Origin: Agency BBS | telnet://agency.bbs.geek.nz (21:1/101)
  • From Smooth@21:2/110 to Caphood on Mon Mar 20 17:58:00 2017
    On 03/07/17, Caphood said the following...

    Sometimes when im posting a message in Mystic the cursor goes missing
    and it sucks. WTF is up with that?

    Maybe it's actually there but your blinking is in sync with the cursor where you're eyes are closed when it displays and disappears when you open them. :p

    |03{|15+o |10s|02mooth.|10i|02NK|112|15bbs|03}
    |03<|11ACiD.blocktronics|03>

    --- Mystic BBS v1.12 A31 (Windows)
    * Origin: .{* iNK!2 // bbs.inktwo.com \\ +o Smooth *}. (21:2/110)
  • From Caphood@21:1/112 to Smooth on Tue Mar 21 11:12:00 2017
    Maybe it's actually there but your blinking is in sync with the cursor where you're eyes are closed when it displays and disappears when you
    open them. :p

    Thank you Dr. WHO. You nailed it :)

    ߱߰ {tHE.pIRATE.kING}
    ߲ܰ HOIST THE COLOURS
    NEVER SHALL WE DIE.

    --- Mystic BBS v1.12 A31 (Windows)
    * Origin: ACiD Telnet HQ / blackflag.acid.org (21:1/112)
  • From Vk3jed@3:633/410 to Caphood on Wed Mar 22 08:42:00 2017
    Caphood wrote to Smooth <=-

    Maybe it's actually there but your blinking is in sync with the cursor where you're eyes are closed when it displays and disappears when you
    open them. :p

    Thank you Dr. WHO. You nailed it :)

    A weeping angel cursor? ;)


    ... I'm not nearly as think as you confused I am.
    --- MultiMail/Win32 v0.49
    * Origin: Freeway BBS - freeway.apana.org.au (3:633/410)
  • From Mercyful@21:1/121 to Caphood on Tue Mar 28 23:48:00 2017
    Sometimes when im posting a message in Mystic the cursor goes
    missing
    and it sucks. WTF is up with that?

    Just happens randomly in replys - size of message doesnt matter
    Right now i see the cursor so its ok this time. I have no idea
    what would cause that.

    Hmm, either bbs is sending a cursor off ESC sequence (not likely when typying messages..) Or it's a terminal program issue. Fe.. Netrunner, Syncterm etc.. if your seeing this issue in one terminal and not the other,, or if you see it in every terminal program you try.. then you have your answer.. :)


    --- ENiGMA 1/2 v0.0.5-alpha (linux; x64; 6.9.5)
    * Origin: Xibalba -+- xibalba.l33t.codes:44510 (21:1/121)
  • From Caphood@21:1/112 to Mercyful on Wed Mar 29 08:13:00 2017
    Hmm, either bbs is sending a cursor off ESC sequence (not likely when typying messages..) Or it's a terminal program issue. Fe.. Netrunner, Syncterm etc.. if your seeing this issue in one terminal and not the other,, or if you see it in every terminal program you try.. then you
    have your answer.. :)

    It occasionally happens with Syncterm but never happens with Netrunner.

    ߱߰ {tHE.pIRATE.kING}
    ߲ܰ HOIST THE COLOURS
    NEVER SHALL WE DIE.

    --- Mystic BBS v1.12 A31 (Windows)
    * Origin: ACiD Telnet HQ / blackflag.acid.org (21:1/112)
  • From Smooth@21:2/110 to Caphood on Wed Mar 29 07:11:00 2017
    On 03/29/17, Caphood said the following...
    It occasionally happens with Syncterm but never happens with Netrunner.


    I still think it's a blinking issue, Cap. Yarrrr.

    |03{|15+o |10s|02mooth.|10i|02NK|112|15bbs|03}
    |03<|11ACiD.blocktronics|03>

    --- Mystic BBS v1.12 A31 (Windows)
    * Origin: .{* iNK!2 // bbs.inktwo.com \\ +o Smooth *}. (21:2/110)
  • From Mercyful@21:1/121 to Caphood on Fri Mar 31 00:21:00 2017
    Hmm, either bbs is sending a cursor off ESC sequence (not likely when
    typying messages..) Or it's a terminal program issue. Fe..
    Netrunner,
    Syncterm etc.. if your seeing this issue in one terminal and not the other,, or if you see it in every terminal program you try.. then you have your answer.. :)

    It occasionally happens with Syncterm but never happens with Netrunner.

    Sounds like a syncterm issue. I've noticed some stuff with syncterm not spitting out telnet negoiation response on the first connection, but after i hang up and reconnet then it starts working.. strange.. :)


    --- ENiGMA 1/2 v0.0.5-alpha (linux; x64; 6.9.5)
    * Origin: Xibalba -+- xibalba.l33t.codes:44510 (21:1/121)