• Navigator Message Client

    From RUBEN FIGUEROA@1:124/5013 to All on Thu Jan 31 19:12:58 2019
    Date: Mon, 27 Sep 1999 00:33:03 -0400
    From: RUBEN FIGUEROA
    To: ALL
    Subject: Navigator Message Client
    Newsgroups: win.navigator
    Message-ID: <1036424845.34.0@winserver.com>
    X-Mailer: Wildcat! Interactive Net Server v7.0.454.5
    Lines: 26

    Hi Hector!

    I just downloaded and installed the Navigator for Windows 95/98.

    My system is a Compaq Presario, 196 megs ram, and an internet connection
    across my lan to a cable modem.

    I entered your site address www.santronics.com into the connection
    manager and used winsock for the connection. I put in my user name and password. When I tried to log onto your system, I got "CONNECTION
    REFUSED". I believe I set it all up right. Any ideas.

    I then logged in with IE5 and came into the support site. I went to get
    into the message client, it said there was a new update. It downloaded
    okay, but on the unzip it gave me an error of 9. I updated the other
    clients with no problems. Any ideas?



    Thanks in advance and keep up the great work.


    George


    --- Platinum Xpress/Win/WINServer v3.1
    * Origin: Prison Board BBS Mesquite Tx //telnet.RDFIG.NET www. (1:124/5013)
  • From RUBEN FIGUEROA@1:124/5013 to All on Thu Jan 31 19:12:58 2019
    Date: Thu, 07 Oct 1999 22:32:00 -0400
    From: RUBEN FIGUEROA
    To: GEORGE MILLER
    Subject: Navigator Message Client
    Newsgroups: win.navigator
    Message-ID: <1036424857.34.938406783@winserver.com>
    X-WcMsg-Attr: Rcvd
    X-Mailer: Wildcat! Interactive Net Server v7.0.454.5
    Lines: 28

    Hi Hector!

    I just downloaded and installed the Navigator for Windows 95/98.

    My system is a Compaq Presario, 196 megs ram, and an internet connection across my lan to a cable modem.

    I entered your site address www.santronics.com into the connection
    manager and used winsock for the connection. I put in my user name and password. When I tried to log onto your system, I got "CONNECTION REFUSED". I believe I set it all up right. Any ideas.

    I then logged in with IE5 and came into the support site. I went to get into the message client, it said there was a new update. It downloaded okay, but on the unzip it gave me an error of 9. I updated the other clients with no problems. Any ideas?

    Yes, I encounter this as well. Try using 208.247.131.11 instead of www.Santronics.com or www.winserver.com as this works for me.
    Fortunately, if you click on the LOGIN button of most wildcat systems,
    you can force that system to be entered into the wcNAV list.

    It appears to be a DNS lookup problem but I haven't spent any time
    looking into it.

    David Arcand = http://www.necs.net
    ---
    QMPro 1.53 Vini, Vidi, Visa- I came, I saw, I ran out of cash.
    * Origin: Prison Board BBS Mesquite Tx //telnet.RDFIG.NET www. (1:124/5013)
  • From RUBEN FIGUEROA@1:124/5013 to All on Thu Jan 31 19:12:58 2019
    Date: Fri, 15 Oct 1999 09:20:59 -0400
    From: RUBEN FIGUEROA
    To: DAVID ARCAND
    Subject: Navigator Message Client
    Newsgroups: win.navigator
    Message-ID: <1036424864.34.939603531@winserver.com>
    X-WcMsg-Attr: Rcvd
    X-Mailer: Wildcat! Interactive Net Server v7.0.454.5
    Lines: 36

    Hi David,

    Thanks for the info. Now I just have to find out why when I log onto Santronics thru WCNAV, I go to d/l the new message client and it d/l's
    okay but says it can't be extracted or some similiar thing. The other
    clients installed okay.


    Hi Hector!

    I just downloaded and installed the Navigator for Windows 95/98.

    My system is a Compaq Presario, 196 megs ram, and an internet
    connection
    across my lan to a cable modem.

    I entered your site address www.santronics.com into the connection manager and used winsock for the connection. I put in my user name
    and
    password. When I tried to log onto your system, I got "CONNECTION REFUSED". I believe I set it all up right. Any ideas.

    I then logged in with IE5 and came into the support site. I went to
    get
    into the message client, it said there was a new update. It
    downloaded
    okay, but on the unzip it gave me an error of 9. I updated the other clients with no problems. Any ideas?

    Yes, I encounter this as well. Try using 208.247.131.11 instead of www.Santronics.com or www.winserver.com as this works for me.
    Fortunately, if you click on the LOGIN button of most wildcat systems,
    you can force that system to be entered into the wcNAV list.

    It appears to be a DNS lookup problem but I haven't spent any time
    looking into it.

    David Arcand = http://www.necs.net
    ---
    QMPro 1.53 Vini, Vidi, Visa- I came, I saw, I ran out of cash.
    --- Platinum Xpress/Win/WINServer v3.1
    * Origin: Prison Board BBS Mesquite Tx //telnet.RDFIG.NET www. (1:124/5013)