• From RUBEN FIGUEROA@1:124/5013 to All on Thu Jan 31 19:12:49 2019
    Date: Fri, 10 Sep 1999 12:20:30 -0400
    From: RUBEN FIGUEROA
    To: JEFF MCCARTER
    Subject:
    Newsgroups: win.navigator
    Message-ID: <1036424734.34.936913988@winserver.com>
    X-Mailer: Wildcat! Interactive Net Server v7.0.454.5
    Lines: 46

    Jeff, download ftp://ftp.santronics.com/files/autoupdate.zip , unzip to
    your wc5 directory and overrite the autoupdate.exe, then try it again.


    Shane,
    I have found that my autoupdate is not working. I am on version
    1.445. If I try to update I select telnet or dial up and after a few
    checks I get the message "We are sorry but the autoupdate server was
    unable to find your registration"

    My registration # is 07-2898, and I have verified that my key code and registration number are entered correctly.

    Suggestions?

    This was fixed in the update available as of today.

    found this in my log:

    02 {01040001} JEFF MCCARTER [Administrator] - Parkton on at
    * Modem result: CONNECT 31200
    {09040001} Run client request for SYSTEM.
    {09050001} Run client request for Browser Client denie
    .
    {09040001} Run client request for Instant Message Client.
    {09050001} Run client request for Browser Client denie
    .
    {09050001} Run client request for Browser Client denie
    .
    12:03 Signed off.

    Mean anything to you, I am signed in remote and will see if
    info in the docs tonight.

    Thanks.


    completed update, read docs, set items in config sys as docs instr
    still does not work. Read book for 4 hours last night. My problem probably lies int he fact that after I read my administrator manual I have to find all the small docs that show the changes. Is there a complete file of current documentation? It would be great to have current information to reference as I set this up.


    --- Platinum Xpress/Win/WINServer v3.1
    * Origin: Prison Board BBS Mesquite Tx //telnet.RDFIG.NET www. (1:124/5013)
  • From RUBEN FIGUEROA@1:124/5013 to All on Thu Jan 31 19:12:49 2019
    Date: Fri, 10 Sep 1999 15:56:41 -0400
    From: RUBEN FIGUEROA
    To: SHANE CARAVEO
    Subject:
    Newsgroups: win.navigator
    Message-ID: <1036424736.34.936980430@winserver.com>
    X-Mailer: Wildcat! Interactive Net Server v7.0.454.5
    Lines: 61

    Shane,
    I had done that. Andrea fixed me up, said that the registration was not
    in the system yet.

    After update new problem. My Platinum express says it will not load
    because my wcsrv.dll file is reporting version 1.445 and my platinum
    xpress is for the original version. My front end it out of service now.

    How do I now update my platinum xpress. I have downloaded the update
    file and patch.exe and run them previous to the upgrade.




    Jeff, download ftp://ftp.santronics.com/files/autoupdate.zip , unzip to
    your wc5 directory and overrite the autoupdate.exe, then try it again.


    Shane,
    I have found that my autoupdate is not working. I am on version 1.445. If I try to update I select telnet or dial up and after a few checks I get the message "We are sorry but the autoupdate server was unable to find your registration"

    My registration # is 07-2898, and I have verified that my key code registration number are entered correctly.

    Suggestions?

    This was fixed in the update available as of today.

    found this in my log:

    02 {01040001} JEFF MCCARTER [Administrator] - Parkton on at
    * Modem result: CONNECT 31200
    {09040001} Run client request for SYSTEM.
    {09050001} Run client request for Browser Client denie
    .
    {09040001} Run client request for Instant Message C
    {09050001} Run client request for Browser Client denie
    .
    {09050001} Run client request for Browser Client denie
    .
    12:03 Signed off.

    Mean anything to you, I am signed in remote and will see if
    info in the docs tonight.

    Thanks.


    completed update, read docs, set items in config sys as docs instr still does not work. Read book for 4 hours last night. My problem probably lies int he fact that after I read my administrator ma
    have to find all the small docs that show the changes. Is there a complete file of current documentation? It would be great to have current information to reference as I set this up.



    --- Platinum Xpress/Win/WINServer v3.1
    * Origin: Prison Board BBS Mesquite Tx //telnet.RDFIG.NET www. (1:124/5013)
  • From RUBEN FIGUEROA@1:124/5013 to All on Thu Jan 31 19:12:49 2019
    Date: Fri, 10 Sep 1999 16:16:19 -0400
    From: RUBEN FIGUEROA
    To: JEFF MCCARTER
    Subject:
    Newsgroups: win.navigator
    Message-ID: <1036424741.34.936993402@winserver.com>
    X-Mailer: Wildcat! Interactive Net Server v7.0.454.5
    Lines: 28

    I had done that. Andrea fixed me up, said that the registration was not
    in the system yet.

    After update new problem. My Platinum express says it will not load
    because my wcsrv.dll file is reporting version 1.445 and my platinum
    xpress is for the original version. My front end it out of service now.

    How do I now update my platinum xpress. I have downloaded the update
    file and patch.exe and run them previous to the upgrade.

    Look on your server for multiple copies of wcsrv.dll -- particularly in
    your PX directory. If you find any copies other than the one in your
    WINS directory, either delete them or overwrite them with the version in
    your WINS directory.

    Typically, you have two choices for handling wcsrv.dll (and a couple
    others, like wcvb.dll).

    1. Copy them to the subdirectories where programs that need them are
    installed. If you do this, every time you run the AUP you'll have to
    repeat this step.

    2. Remove them from everywhere on your server except your WINS
    directory. Put your WINS directory in your path. For NT, this means
    editing the "System" properties under Control Panel -- look for the
    Environment tab. For Win95/98, this means editing your autoexec.bat
    file. If you do this, you won't need to copy files when you run the AUP.
    --- Platinum Xpress/Win/WINServer v3.1
    * Origin: Prison Board BBS Mesquite Tx //telnet.RDFIG.NET www. (1:124/5013)
  • From RUBEN FIGUEROA@1:124/5013 to All on Thu Jan 31 19:12:49 2019
    Date: Tue, 14 Sep 1999 18:55:13 -0400
    From: RUBEN FIGUEROA
    To: JEFF MCCARTER
    Subject:
    Newsgroups: win.navigator
    Message-ID: <1036424810.34.936993402@winserver.com>
    X-Mailer: Wildcat! Interactive Net Server v7.0.454.5
    Lines: 66

    You probably have the dll in your px directory. Be sure you update it
    also by copying the new one over.


    Shane,
    I had done that. Andrea fixed me up, said that the registration was not
    in the system yet.

    After update new problem. My Platinum express says it will not load
    because my wcsrv.dll file is reporting version 1.445 and my platinum
    xpress is for the original version. My front end it out of service now.

    How do I now update my platinum xpress. I have downloaded the update
    file and patch.exe and run them previous to the upgrade.




    Jeff, download ftp://ftp.santronics.com/files/autoupdate.zip , unz
    your wc5 directory and overrite the autoupdate.exe, then try it ag


    Shane,
    I have found that my autoupdate is not working. I am on ver
    1.445. If I try to update I select telnet or dial up and after
    checks I get the message "We are sorry but the autoupdate serve
    unable to find your registration"

    My registration # is 07-2898, and I have verified that my key code registration number are entered correctly.

    Suggestions?

    This was fixed in the update available as of today.

    found this in my log:

    02 {01040001} JEFF MCCARTER [Administrator] - Parkton
    * Modem result: CONNECT 31200
    {09040001} Run client request for SYSTEM.
    {09050001} Run client request for Browser Client
    .
    {09040001} Run client request for Instant Message C
    {09050001} Run client request for Browser Client
    .
    {09050001} Run client request for Browser Client
    .
    12:03 Signed off.

    Mean anything to you, I am signed in remote and will s
    info in the docs tonight.

    Thanks.


    completed update, read docs, set items in config sys as docs
    still does not work. Read book for 4 hours last night. My pr probably lies int he fact that after I read my administrator ma have to find all the small docs that show the changes. Is th complete file of current documentation? It would be great to current information to reference as I set this up.




    --- Platinum Xpress/Win/WINServer v3.1
    * Origin: Prison Board BBS Mesquite Tx //telnet.RDFIG.NET www. (1:124/5013)
  • From RUBEN FIGUEROA@1:124/5013 to All on Thu Jan 31 19:12:58 2019
    Date: Tue, 21 Sep 1999 08:33:53 -0400
    From: RUBEN FIGUEROA
    To: SHANE CARAVEO
    Subject:
    Newsgroups: win.navigator
    Message-ID: <1036424844.34.937349713@winserver.com>
    X-Mailer: Wildcat! Interactive Net Server v7.0.454.5
    Lines: 75

    Thank you Shane. Problem solved. I am beginning to learn all the
    necessary things to keep in mind while doing updates, installation etc.
    Thank you for all your help. I see there is now yet another update. I
    will be prepared when I do this one.

    Thanks,
    Jeff McCarter

    You probably have the dll in your px directory. Be sure you update it
    also by copying the new one over.


    Shane,
    I had done that. Andrea fixed me up, said that the registration wa
    in the system yet.

    After update new problem. My Platinum express says it will not load because my wcsrv.dll file is reporting version 1.445 and my platinum xpress is for the original version. My front end it out of service

    How do I now update my platinum xpress. I have downloaded the update
    file and patch.exe and run them previous to the upgrade.




    Jeff, download ftp://ftp.santronics.com/files/autoupdate.zip , unz your wc5 directory and overrite the autoupdate.exe, then try it ag


    Shane,
    I have found that my autoupdate is not working. I am on ver 1.445. If I try to update I select telnet or dial up and after checks I get the message "We are sorry but the autoupdate serve unable to find your registration"

    My registration # is 07-2898, and I have verified that my ke registration number are entered correctly.

    Suggestions?

    This was fixed in the update available as of today.

    found this in my log:

    02 {01040001} JEFF MCCARTER [Administrator] - Parkton
    * Modem result: CONNECT 31200
    {09040001} Run client request for SYSTEM.
    {09050001} Run client request for Browser Client
    .
    {09040001} Run client request for Instant Mes
    {09050001} Run client request for Browser Client
    .
    {09050001} Run client request for Browser Client
    .
    12:03 Signed off.

    Mean anything to you, I am signed in remote and will s info in the docs tonight.

    Thanks.


    completed update, read docs, set items in config sys as docs still does not work. Read book for 4 hours last night. My pr probably lies int he fact that after I read my administra
    have to find all the small docs that show the changes. Is th complete file of current documentation? It would be great to current information to reference as I set this up.





    --- Platinum Xpress/Win/WINServer v3.1
    * Origin: Prison Board BBS Mesquite Tx //telnet.RDFIG.NET www. (1:124/5013)
  • From RUBEN FIGUEROA@1:124/5013 to All on Sat Jan 5 02:28:12 2019
    Date: Wed, 05 Jan 2000 03:28:11 -0400
    From: RUBEN FIGUEROA
    To: ALL
    Subject:
    Newsgroups: win.navigator
    Message-ID: <1036425046.34.0@winserver.com>
    X-Mailer: Wildcat! Interactive Net Server v7.0.454.5
    Lines: 10


    I cannot seem to get a copy of the wcnavNT that will install. All efforts
    say the file has errors and cannot continue. Suggestions?

    I'll try and download 1 more time.

    regards and happy new year.

    Is there any interest in the wcnavnt id other language versions..here in
    west africa a french one would be nice.
    --- Platinum Xpress/Win/WINServer v3.1
    * Origin: Prison Board BBS Mesquite Tx //telnet.RDFIG.NET www. (1:124/5013)
  • From RUBEN FIGUEROA@1:124/5013 to All on Thu Jan 31 19:12:58 2019
    Date: Fri, 18 Feb 2000 17:51:33 -0400
    From: RUBEN FIGUEROA
    To: ALL
    Subject: RE:
    Newsgroups: win.navigator
    Message-ID: <1036425061.34.0@winserver.com>
    X-Mailer: Wildcat! Interactive Net Server v7.0.454.5
    Lines: 20

    We installed wcNAV without a problem in WINS2000.

    Is this something that happen after installing, after already using
    WCNAV on W2K?

    ---


    On Feb 18, 2000 10:02am, DENNIS BONIFACIO wrote to HECTOR SANTOS:

    Hi Hector,

    I encountered a problem with vmhelper.dll when using th wildcat
    navigator under windows 2000.

    Regards,


    Dennis Bonifacio
    AsCII Online
    * Origin: Prison Board BBS Mesquite Tx //telnet.RDFIG.NET www. (1:124/5013)
  • From RUBEN FIGUEROA@1:124/5013 to All on Thu Jan 31 19:12:58 2019
    Date: Sun, 20 Feb 2000 02:34:50 -0400
    From: RUBEN FIGUEROA
    To: ALL
    Subject: RE:
    Newsgroups: win.navigator
    Message-ID: <1036425062.34.0@winserver.com>
    X-Mailer: Wildcat! Interactive Net Server v7.0.454.5
    Lines: 27


    On Feb 19, 2000 09:51am, DENNIS BONIFACIO wrote to HECTOR SANTOS:

    Is this something that happen after installing, after already using
    WCNAV on W2K?

    Yes it happened when I used it under windows 2000 to connect to my bbs using local telnet.

    I installed windows 2000 in my system that has win95 without upgrading
    the win95 in it. Then I installed wildcat navigator. Maybe I should have removed the old installed wcnav under win95 since their using the same directory :-).

    Probably. I had installed wcNAV on a fresh w2k machine. No problem.

    What I was asking though, if you had installed it successfully, then had it working successfully for length of time, and then at some later point this vm*.* file error occurred. I am just wondering if this is an installation issue or something else over wrote some wcnav files.

    My board is getting popular here in Manila thanks to Winserver and ofcourse Santronics! Im currently offering free internet email here and internet access (certain hours of the day).

    Glad to hear this. :-)
    --- Platinum Xpress/Win/WINServer v3.1
    * Origin: Prison Board BBS Mesquite Tx //telnet.RDFIG.NET www. (1:124/5013)
  • From RUBEN FIGUEROA@1:124/5013 to All on Thu Jan 31 19:12:58 2019
    Date: Sun, 20 Feb 2000 12:13:03 -0400
    From: RUBEN FIGUEROA
    To: ALL
    Subject: RE:
    Newsgroups: win.navigator
    Message-ID: <1036425064.34.0@winserver.com>
    X-Mailer: Wildcat! Interactive Net Server v7.0.454.5
    Lines: 35



    On Feb 19, 2000 09:51am, DENNIS BONIFACIO wrote to HECTOR SANTOS:

    Is this something that happen after installing, after already using
    WCNAV on W2K?

    Yes it happened when I used it under windows 2000 to connect to
    my bbs DB> using local telnet.

    I installed windows 2000 in my system that has win95 without
    upgrading DB> the win95 in it. Then I installed wildcat navigator.
    Maybe I should have DB> removed the old installed wcnav under win95
    since their using the same
    directory :-).

    Probably. I had installed wcNAV on a fresh w2k machine. No problem.

    What I was asking though, if you had installed it successfully, then
    had it working successfully for length of time, and then at some
    later point this vm*.* file error occurred. I am just wondering if
    this is an installation issue or something else over wrote some wcnav files.

    Yes I've installed it successfully. It happened upon the first time I
    used wcnav after installing. I installed it then run it then it showed
    up (the vshelper.dll) logging error. Actually it shows up 2x so I had
    to either press the ok or cancel button. There's no problem using the
    other clients except for the browser. the vsock connection is still
    there but when I launch the browser it cant connect to my system under
    wcnavs vsock.



    --- Platinum Xpress/Win/WINServer v3.1
    * Origin: Prison Board BBS Mesquite Tx //telnet.RDFIG.NET www. (1:124/5013)
  • From HENRIK GRAVERSEN@1:124/5013 to All on Thu Jan 31 19:12:58 2019
    Date: Wed, 30 Apr 2003 03:33:02 -0400
    From: HENRIK GRAVERSEN
    To: ALL
    Subject:
    Newsgroups: win.navigator
    Message-ID: <1051687982.34.0@winserver.com>
    X-Mailer: Wildcat! Interactive Net Server v7.0.454.5
    Lines: 8


    I have a problem with Navigator: Every time I log on to the Santronics
    site I get "A newer version of Navigator is available. Would you like
    to receive it?" No matter if I choose yes or no - the message will pop
    up next time I connect to Santronics. What to do to get back to normal?

    TIA
    --- Platinum Xpress/Win/WINServer v3.1
    * Origin: Prison Board BBS Mesquite Tx //telnet.RDFIG.NET www. (1:124/5013)
  • From BRIAN JESTER@1:124/5013 to All on Thu Jan 31 19:12:58 2019
    Date: Tue, 23 Apr 2013 16:29:49 -0400
    From: BRIAN JESTER
    To: BRIAN JESTER
    Subject: RE:
    Newsgroups: win.navigator
    Message-ID: <1366748989.34.1366683617@winserver.com>
    X-WcMsg-Attr: Rcvd
    X-Mailer: Wildcat! Interactive Net Server v7.0.454.5
    Lines: 24

    On 4/22/2013 10:20 PM, BRIAN JESTER wrote to ALL:

    Hi Everyone!

    I am having a problem trying to connect to my local server only with the Wildcat Navigator. The error message is something like this: A user
    account cannot be created for your name. I am using wildcat navigator to this bbs writting this message, so I can't recreate the message, but
    that is what I believe it was exactly. What is the cause for that error?
    I can not get into my system with WcNav but wclocal yes, I can login
    using the same account name without any errors.

    Using Wildcat 6.1

    Any help will be greatly appreciated!

    Thanks again!
    Brian




    I fixed this the other day, I had winserver on both computers, and both
    were running.
    --- Platinum Xpress/Win/WINServer v3.1
    * Origin: Prison Board BBS Mesquite Tx //telnet.RDFIG.NET www. (1:124/5013)
  • From Daryl Stout@1:19/33 to RUBEN FIGUEROA on Fri Feb 1 00:54:00 2019
    Ruben,

    A ton of messages got dumped in several echoes, apparently
    from your system, with email addresses in them...wasn't sure what was
    going on.

    Daryl

    ===
    OLX 1.53 Hypochondria is the only disease I haven't got.
    --- SBBSecho 3.06-Win32
    * Origin: FIDONet: The Thunderbolt BBS - tbolt.synchro.net (1:19/33)
  • From Zazz@1:124/5014 to Daryl Stout on Fri Feb 1 07:39:49 2019
    |10On 01 Feb 2019, Daryl Stout said the following...|10

    Ruben,

    A ton of messages got dumped in several echoes, apparently
    from your system, with email addresses in them...wasn't sure what was going on.

    Not sure either. I had just redid my Wildcat system mail and that is where they came from. I don't why and don't see any more.

    My apologies for this.

    Ruben Figueroa aka Zazz
    Mystic Prison Board Sysop
    telnet://pb.darktech.org:24
    Web: www.rdfig.net

    --- Mystic BBS v1.12 A42 2018/12/30 (Windows/32)
    * Origin: Mystic Prison Board*Mesquite Tx*pb.darktech.org:24 (1:124/5014)